#ZOMERINDEBIEB

Zon, warmte en lange dagen: zomer! Eindelijk alle tijd om lekker te lezen. Maar er is meer te beleven in de Bibliotheek deze zomer. De komende weken trekt de Bibliotheek erop uit en laat haar gezicht ook zien buiten de vestiging.

Regio - Zo kun je tijdens het zwemmen luisteren naar een verhalenverteller. Je kunt op de foto met je favoriete boek om een 'bookface' te maken. Of plof in één van de marktkramen neer met een goed boek. Het kan allemaal deze zomer! Maar er is meer..

Verkoop 4-daagse

Van 10 tot en met 13 juli verkoopt de Bibliotheek Rijn en Venen haar boeken, in alle vestigingen behalve Leimuiden en Woubrugge. De Bibliotheek vernieuwd haar collectie maandelijks. De boeken die er dan uitgaan worden tijdens de Verkoop 4-daagse verkocht.

Fotowedstrijd

De medewerkers van de Bibliotheek zijn heel benieuwd op welke te gekke plek jij leest deze zomer. Misschien wel onder de Eiffeltoren, of bij zonsondergang op het strand. Fotografeer je lezende reisgenoten of laat jezelf fotograferen terwijl je leest tijdens je vakantie. De leukste inzendingen ontvangen een boekenbon voor nog meer leesplezier. Meedoen kan de hele zomer door je foto te delen via Instagram of Facebook met #zomerindebieb en @bibliotheekrijnenvenen.

VakantieBieb-app

Je vakantie begint met boeken! Daarna kan de reis beginnen. Met de vakantieBieb-app neem je 50 e-books overal met je mee. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. De VakantieBieb opent op 1 juni voor kinderen en jongeren. Op 1 juli komen daar de e-books voor volwassenen bij. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om gebruik te maken van de VakantieBieb-app.

Alle activiteiten vind je op bibliotheekrijnenvenen.nl/zomerindebieb

Meer berichten