Deze vaartocht door de polders van Roelofarendsveen is met kunstfotografie van Erma Rotteveel nog aantrekkelijker gemaakt.
Deze vaartocht door de polders van Roelofarendsveen is met kunstfotografie van Erma Rotteveel nog aantrekkelijker gemaakt. (Foto: )

Vernieuwde Tulpenroute Roelofarendsveen

Roelofarendsveen - Onder grote belangstelling werd woensdag 12 juni de vernieuwde Tulpenroute geopend door wethouder Petra van der Wereld. Deze vaartocht door de polders van Roelofarendsveen is met kunstfotografie van Erma Rotteveel nog aantrekkelijker gemaakt. Een vaartochtje kon niet aan de opening ontbreken.

De Tulpenroute is een ervaringstocht. Deelnemers leren niet alleen de Veense polders kennen, maar komen door de vele verhalen en de nieuwe permanente openluchttentoonstelling alles te weten over de geschiedenis van de Veense tulp. Het is een tocht die voor iedereen per boot toegankelijk is. De verhalen worden continu uitgebreid, waardoor het een leerzaam uitje is, dat meerdere malen gevaren kan worden. De route is te vinden op www.detulpenroute.nl.

Meer berichten