Het geld dat we ophalen met deze veiling gaat direct naar het werk van Pieter en Petra
Het geld dat we ophalen met deze veiling gaat direct naar het werk van Pieter en Petra (Foto: )

Veiling

Om de twee jaar brengt de jeugd van de Evangelische gemeente De Brug uit Nieuwkoop een bezoek aan het zendingsechtpaar Pieter en Petra Nagel in Minis, Roemenië. Deze mensen zetten zich in voor de in de steek gelaten ouderen in de omgeving, door ze te voorzien van voedsel en andere hulp. Zonder de hulp van Pieter en Petra zouden veel van deze mensen omkomen van de honger en kou. Zaterdag 22 juni organiseren wij in de Evangelische gemeente De Brug een Goede Doelen Veiling.

Tijdens deze veiling kunt u bieden op hele leuke goederen en diensten zoals: een boottochtje over de Nieuwkoopse Plassen, een zelfgemaakte taart, vrijkaartjes voor zwembad, bioscoop en theater, diverse cadeaubonnen en nog veel meer. Kortom: het beloofd een hele leuke avond te worden!

Het geld dat we ophalen met deze veiling gaat direct naar het werk van Pieter en Petra, en hiermee hopen wij heel veel ouderen te kunnen helpen deze winter!

U bent dus van harte welkom: Zaterdag 22 juni, inloop 19.30 uur, start veiling 20.00 uur, Evangelische gemeente De Brug, Nieuwveenseweg 15, Nieuwkoop. Entree is gratis; inclusief koffie, thee, limonade.

Meer berichten