De leerlingen namen het tegen elkaar op in de vorm van een zevenkamp.
De leerlingen namen het tegen elkaar op in de vorm van een zevenkamp.

Groene Hart Lyceum winnaar Alphense Atletiekkampioenschappen 2019

Vrijdag 7 juni, 9 uur 's ochtends op het terrein van atletiekvereniging AAV'36, ruim 70 leerlingen en maar één doel: de titel Alphense Atletiekkampioen 2019 in de wacht slepen.

Leerlingen uit het eerste en tweede jaar van het Scala College en Groene Hart Lyceum deden mee aan de eerste editie van de Alphense Atletiekkampioenschappen. Dit is het side-event georganiseerd in aanloop naar het Nederlands Kampioenschap voor Junioren dat in het weekend van 28, 29 en 30 juni in Alphen aan den Rijn plaatsvindt.

De leerlingen namen het tegen elkaar op in de vorm van een zevenkamp. Zo maakten zij kennis met verschillende onderdelen van de atletieksport en konden zij hun krachten meten aan de prestaties van de junioren die eind juni in actie.

Na een ochtend vol fantastische inzet en aanmoedigingen mag het Groente Hart Lyceum zich een jaar lang Alphense Atletiekkampioen 2019 noemen.

Wil je ook kennis maken met atletiek?
Dan nodigen we je graag uit om een bezoekje te brengen aan de Nederlands Kampioenschappen Atletiek voor Junioren op 28, 29 en 30 juni bij atletiekvereniging AAV'36.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden