Marc van Maasdam reikt de prijzen uit aan de topscorers van dit jaar. V.l.n.r.: Aziz el Bouazatti, Vincent Hoogervorst, Daniël van Leeuwen en Marc van Maasdam.
Marc van Maasdam reikt de prijzen uit aan de topscorers van dit jaar. V.l.n.r.: Aziz el Bouazatti, Vincent Hoogervorst, Daniël van Leeuwen en Marc van Maasdam. (Foto: )

Uitreiking prijzen voor Bahlmann's topscorerslijst

De winnaars mogen voor respectievelijk 250, 150 en 100 euro naar vrije keus gaan besteden bij Bahlmann Sport in winkelcentrum Herenhof.

Regio - Daniel van Leeuwen kan inmiddels wel voetbalschoenen met gouden noppen kopen. Hij is er bijna standaard bij als de prijzen worden uitgereikt van Bahlmann's topscorerslijst. Zo ook afgelopen zaterdag. De spits van A.V.V. Alphen was met 28,5 punt als tweede geëindigd en mocht een cheque van 150 euro in ontvangst nemen. Cheques waren er ook voor winnaar Vincent Hoogervorst (Alphia) en nummer drie Aziz el Bouazatti (Aarlanderveen). Hoogervorst reikte tot 36 punten en El Bouazatti tot 27. De doelpunten tot en met de derde klasse werden afgelopen seizoen vermenigvuldigd met 1,5. Hoogervorst, Van Leeuwen en El Bouazatti scoorden respectievelijk 24, 19 en 27 keer.

Bahlmann Sport stelt aan het Alphens Nieuwsblad al vele jaren behoorlijke prijzen beschikbaar voor de topscorers van de clubs in Alphen aan den Rijn, Zwammerdam en Aarlanderveen. Rien van Vliet houdt wekelijks de stand bij. Marc van Maasdam, accountmanager bij De Persgroep, uitgeven van onder meer Alphens Nieuwsblad, reikte bij Wet'n Wild de prijzen uit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden