De avond van

Alphen aan den Rijn – Op vrijdagavond 21 juni is het weer zover, AlphenTaal houdt een open podium voor talenten uit de directe omgeving maar ook voor mensen tussen Geel in Vlaanderen en Alkmaar in Noord-Holland. Een avond met prachtige gedichten, luisterliedjes en leuke gesprekken. Alphen strijdt deze avond om de eer met Leiden waar de nacht van de Poëzie plaatsheeft. "We rekenen dus op veel bezoek want wat je dichtbij krijgt, is altijd het lekkerste." 

Er is een lange rij van deelnemers op deze avond die ook de afsluiting van het seizoen voor AlphenTaal is. In september begint dan het derde seizoen voor deze hechte club van dichters, schrijvers en liedjeszangers uit het Groene Hart. Deze keer zijn Gerwout van Lodewijkx (Geel), Rianne Sie (Alphen), Jan Bulsink (Rotterdam), Ton Houtman (Gouda), Addo Koning (Spijkenisse), Julius Dreyfsandt (Nijnsel), Stanislaus Jaworski (Leuven), Jolies Heij (Utrecht), Remco Sligtering (Amsterdam), Wendelot Joyoflife, (Alphen),Martijn Deuze Zohlandt (Alphen, stadsdichter) , Benthe Dorsman (Alphen), Ingrid Peterson (Alkmaar), Irene Verheij (Rotterdam), Paul Opdam (Alphen), Elisabeth Larson (Alphen), Marian de Wit (Alphen) en Kaj Elhorst (Alphen) van de partij. 

AlphenTaal heeft voor het nieuwe seizoen nog een lange reeks nieuwe plannen op stapel staan waarover in de komende weken meer nieuws naar buiten zal komen. Zorg in elk geval dat je erbij bent op 21 juni in theater Castellum vanaf 19.30 uur! Toegang gratis. 

Meer berichten