Er is een parkeerverbod in verschillende plekken.
Er is een parkeerverbod in verschillende plekken.

Verkeersmaatregelen Nieuwkoop zondag 16 juni 2019

NIEUWKOOP - Zondag 16 juni organiseert Stichting Triathlon Nieuwkoop de 37e editie van de Triathlon Nieuwkoop. Om 11.00 uur starten de dames en heren. De trio’s starten 5 minuten later. De eerste finisher verwachten we rond 13.30 uur op het Evenemententerrein.

Om de veiligheid van de atleten te borgen zijn een aantal verkeersaanpassingen noodzakelijk. Op verschillende plaatsen staan verkeersregelaars om het verkeer zo goed mogelijk te begeleiden. Alle atleten fietsen in Nieuwkoop links, auto’s rijden rechts.

• De Nieuwveenseweg, tussen de Beatrixlaan en De Hoogt, is van ’s morgens vroeg tot ongeveer 15.30 uur afgesloten. Verkeer van en naar Noorden, rijdt via de Beatrixlaan en de Julianalaan.

• De Achterweg, vanaf de Nieuwveenseweg tot aan de Lindelaan, is van 7.00 uur tot 18.30 uur éénrichtingsverkeer. Alleen verkeer in de richting van de Lindelaan is toegestaan.

• De weg tussen de Lindelaan en de rotonde Kennedylaan is van 7.00 uur tot 18.30 uur afgesloten.

• Van 10.00 tot 17.30 uur is de Churchillaan, tussen de Kennedylaan en de Aarlanderveenseweg, éénrichtingsverkeer. Verkeer uit de wijken rondom de Churchillaan kan Nieuwkoop verlaten via de busbaan aan ’t Lange Stuk.

• Eenrichtingsverkeer Kousweg. Alleen vanuit Zevenhoven richting Noorden. Verkeer vanuit Noorden naar Zevenhoven wordt omgeleid via de Hogedijk.

• De Ziende is afgesloten voor alle verkeer komend uit richting Zwammerdam en Aarlanderveen tussen 9.30 en 16.30 uur.

• Zuideinde van huisnummer 91 tot en met huisnummer 77 is tussen 10.50 uur en 12.00 uur gedurende een periode van 2 maal 20 minuten afgezet door middel van verplaatsbare hekken en wordt begeleid door een verkeersregelaar.

• Het is tot 12.00 uur verboden te parkeren op Zuidhoek, voor niet aanwonenden.

• Op het Meijpad wordt bij benadering van het fietspad een bord danwel dranghek neergezet waarop de tijdelijke afsluiting staat aangegeven.

Er is een parkeerverbod:

Aan beide zijden van de Achterweg, van 7.30 tot 19.00 uur.
Aan beide zijden van de Churchillaan (vanaf de Aarlanderveenseweg tot het evenemententerrein) van 8.30 tot 19.00 uur.

De triathlon zal zoals gewoonlijk veel publiek naar Nieuwkoop trekken. Parkeerplekken worden duidelijk aangegeven middels een ‘P-route’. De parkeerplaatsen zijn:

Op het Sportpark De Dulen aan de Ladderhaak
Bij parkeerterrein Natuurmomenten (Nieuwveenseweg)
Industrieterrein Nieuwkoop
Op het Smidsvuur (in de wijk Buytewech)
Albert Heijn op het parkeerdek Achterweg
Tegenover de Rabobank op de Lindenlaan bij het Ashram College
Zwembad de Wel aan de Julianalaan

Een deel van het Jumbo-parkeerterrein wordt afgesloten en is te gebruiken voor klanten van Jumbo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden