Achtste editie Alphense Bruggenrun op donderdag 20 juni

Alphen aan den Rijn - Donderdagavond 20 juni vindt alweer de 8e editie van de Alphense Bruggenrun plaats. Deze unieke hardlooptocht voert dwars door het oude centrum van Alphen met meerdere afstanden en mogelijkheden.
Je kunt hardlopen: 11 km (14 bruggen) en 7 km (11 bruggen).
Daarnaast is er een wandeltocht van zo´n 7 kilometer over dezelfde route.
Ook is er weer de wandeltocht onder leiding van gidsen van CAS (het Alphense Centrum voor Architectuur en Stedenbouw), over een aantal bruggen en door het Alphense centrum.

De Bruggenrun en -wandeltocht start donderdagavond 20 juni om 20.00 uur vanuit Hendrick's Pub (Prins Hendrikstraat 119 in Alphen a/d Rijn). Ook de finish is in Hendrick's Pub.
Inschrijven kan op de avond zelf tussen 18.00 en 19.45 uur. Deelname is gratis, donaties voor Homeride worden zeer op prijs gesteld.
Rondom de Bruggenrun is het extra leuk in Hendrick's Pub: om 18.00 uur begint de Ibiza-preparty in zomerse sferen, ook leuk en lekker voor niet-sporters. Na afloop blijft het voor deelnemers en toeschouwers nog lang gezellig met de Ibiza-afterparty.
Deze Bruggenrun wordt georganiseerd door Alphen a/d Run, CAS Alphen en Hendrick's Pub in een bijzondere samenwerking tussen horeca, sport en stadshistorie. Het goede doel van deze editie is Homeride.
Meer informatie is te vinden op www.bruggenrun.nl, www.casalphen.nl en op Facebook ("Alphense Bruggenrun").


CAS Alphen is het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw in Alphen aan den Rijn. CAS stimuleert de belangstelling voor, het inzicht in en de discussie rond de gebouwde omgeving in en om Alphen aan den Rijn bij een breed publiek.
CAS verrast, legt uit, prikkelt, daagt uit, verwondert en verleidt.
Volg ons op @casalphen.nl, op https://www.facebook.com/CASAlphen en op www.casalphen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden