Wat voor kunst is er?
Wat voor kunst is er?

!Triggr Kunstweken - Ter Aar -15 tot en met 29 juni 2019

Er is kunst te bewonderen van om en nabij 30 kunstenaars, op meer dan 20 locaties in en om de kern Ter Aar. Je vindt de kunst bij veel winkels in de kern van Ter Aar, bij !Triggr zelf, bij het museum van Ter Aar, bij de bibliotheek, bij huisartsenpraktijk Ter Aar, bij de Brugspin, bij de Gereformeerde kerk, bij Technofarm. In Langeraar vind je kunst bij bakker Tersteeg én je kunt kunst op basisschool de Aeresteijn bewonderen van buitenaf.

Wat voor kunst is er? Schilderijen, aquarellen, schilderijen op basis van olieverf, acryl, schetsboeken, fotokunst, beeldende kunst, quilts, keramiek, scholenkunst, beelden, etsen, etc. Er is binnen- en buitenkunst, en wildbreikunst in de kern Ter Aar.

Er is een overzichtstentoonstelling bij stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar – voor het overzicht ??.

Daarnaast zijn er muziekoptredens bij !Triggr zelf en op het Lindenplein. Op zaterdag 15 juni kun je twee keer naar het basisscholenkoor luisteren, 13.00 uur bij Triggr, erna (om en nabij 13:45 uur) op het Lindenplein, om 15:00 uur De Kop van Riet (saxofoonkwartet). Op zaterdag 22 juni treden op het Lindenplein op: Smooch (jazz) om 14:00 uur en popkoor Happiness uit Langeraar op om 15:00 uur. Op zondag 23 juni is er om 16:00 uur een optreden in het !Triggr pand van de gitaar- en pianocursisten. Op donderdag 27 juni kun je een gratis drumles volgen tussen 16:00 en 17:00 uur.

Opening Kunstweken

Opening Kunstweken

Zaterdag 15 juni om 13:00 worden de !Triggr Kunstweken bij stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar geopend door wethouder Ingwersen.

Het speciaal voor deze gelegenheid samengestelde kinderkoor met kinderen van de 3 basisscholen uit Ter Aar zal zingen. Zij zijn begeleid door één van de ParkVilla-vakdocenten uit Alphen aan den Rijn.

Je kunt dan tevens de overzichtstentoonstelling bekijken en een folder meenemen om je eigen 'kunstroute' te bepalen.

Meer info: https://triggr.nu/agenda/triggr-kunstweken/ en https://triggr.nu/blog/2019/06/02/triggr-kunstweken-folder/

Meer berichten