De ODW vrijwilligers
De ODW vrijwilligers (Foto: Picasa)

Open Dag Waterrecreatie Woubrugge zaterdg 15 juni 2019

Dit jaar, op zaterdag 15 juni 2019, wordt het de 30-ste keer dat de Open Dag Waterrecreatie in Woubrugge wordt georganiseerd!

Een Gezellig- Uniek- Verbindend en Sportief dorpsfeest voor jong en oud. Een verrassende mix van traditionele en nieuwe activiteiten.

Ook dit jaar in het programma de bekende Drakenbootwedstrijden op de Woudwetering, de Braderie rondom de dorpskerk, het muziekfestival in de dorpskerk, demonstraties van de Vrijwillige brandweer, de gratis rondvaarten naar natuurgebied De Hemmen en het feest op het Batehofplein..

Nieuw dit jaar, naast de Braderie, een gezellige Kunstmarkt waar op maar liefst 16 kramen, van bekende en minder bekende kunstenaars uit de hele streek, kunstwerken te zien en te koop zijn.

Nieuw dit jaar het dubbel-vlotlopen over de Woudwetering. Met twee personen tegelijkertijd eerst door een 16 meter drijvend object gaan en daarna het resterend parcours over drijvende vlotten afleggen.

Nieuw dit jaar een nog niet eerder vertoonde hoogvlieg record poging van de bekende Flyboarder Bo Krook. Bo Krook gaat op de Woudwetering in Woubrugge, naast een mooie flyboardshow, ook een uniek hoogvlieg record, van maar liefst 22 meter hoogte, proberen te realiseren.

De Braderie, de Kunstmarkt en overige activiteiten starten zaterdag om 10.00 uur. De record poging van Flyboarder Bo Krook start rond 14.00 uur. Voor nadere informatie verwijs ik u naar onze ODW site: www.waterrecreatiedag.nl

Meer berichten