Paars is de kleur van SamenLoop voor Hoop.
Paars is de kleur van SamenLoop voor Hoop.

SamenLoop Kaag & Braassem zoekt organisatietalent

Zet je in als vrijwilliger in de strijd tegen kanker

Leimuiden, 20 juni Informatie avond.

In 2020 willen we in Kaag & Braassem een SamenLoop voor Hoop organiseren. Tijdens deze bijzondere 24-uurswandelestafette wordt er geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Heb jij hart voor KWF en wil je je als vrijwilliger inzetten? Meld je dan aan!

Sinds de oprichting van KWF zijn de overlevingskansen voor patiënten meer dan verdubbeld. De wetenschap begrijpt inmiddels veel beter hoe kanker werkt. Om meer onderzoek mogelijk te maken wordt er tijdens onze SamenLoop geld ingezameld voor kankeronderzoek. De 24 uur staat daarbij symbool voor de strijd tegen kanker, die immers ook 24 uur per dag doorgaat. De teamleden wisselen elkaar af op het parcours en organiseren allerlei leuke activiteiten.

Vrijwilliger bij SamenLoop

Als SamenLoop-vrijwilliger krijg je de kans om te investeren in leven. Je kunt jouw talenten inzetten om SamenLoop Kaag & Braassem op de kaart te zetten. Dat kan bijvoorbeeld als commissielid. Samen met de andere commissieleden zorg je dat het evenement op rolletjes loopt en dat er zo veel mogelijk mensen meewandelen of komen kijken. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen aandachtsgebied, bijvoorbeeld communicatie, sponsoring, logistiek of teamwerving.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden