Kijk voor een compleet overzicht van alle open tuinen op www.groei.nl/tuinweek. Foto: Groei & Bloei
Kijk voor een compleet overzicht van alle open tuinen op www.groei.nl/tuinweek. Foto: Groei & Bloei

Meer leven in de tuin

Liever geen plassen na een flinke regenbui? Minder hitte bij tropische temperaturen? Meer vlinders, vogels en bijen in de tuin? Vervang dan tegels door planten. Je creëert zo een levende tuin waar je de natuur kan zien, voelen, horen, ruiken en proeven! Vereniging Groei & Bloei organiseert van 8 t/m 16 juni 2019 de Nationale Tuinweek waarin de levende tuin centraal staat. In deze week kun je in meer dan 20 regio's in het land deelnemen aan groene workshops, lezingen en excursies om je te laten inspireren om eigen tuin, balkon, dak- of buurttuin verder te vergroenen voor een betere biodiversiteit. Een overzicht van activiteiten is te vinden op www.groei.nl/tuinweek.

Open Tuinenweekend: 15 en 16 juni

De Nationale Tuinweek wordt afgesloten op 15 en 16 juni met het Open Tuinenweekend. In heel Nederland heten ruim 1.000 leden van Groei & Bloei je van harte welkom in hun tuin. Zo ontdek je de mooiste verborgen paradijsjes van Nederland. In een diverse regio's zijn er speciale fiets- en wandelroutes langs levende tuinen. Kijk voor een compleet overzicht van alle open tuinen op www.groei.nl/tuinweek.

Groei en Bloei afd. Alkemade doet dit jaar mee met 23 Open Tuinen. Zowel zaterdag als zondag, voor meer informatie ga even naar onze web site Alkemade.groei.nl.

Meer berichten