Het thema van dit jaar was musical, het publiek werd getrakteerd op een grote variatie aan acts van musicals uit binnen- en buitenland.
Het thema van dit jaar was musical, het publiek werd getrakteerd op een grote variatie aan acts van musicals uit binnen- en buitenland.

Slotconcert De Fontein groot succes

In een uitverkochte grote zaal van theater Castellum presenteerden de leerlingen van basisschool De Fontein op 23 mei wat zij in het afgelopen jaar op het gebied van muziek geleerd hebben. Muziek heeft in het onderwijs op De Fontein een prominente plek, onder andere door een vakdocent, een schoolband, schoolkoor en groepsdoorbroken muzieklessen. Directeur Karin Plugge: "Het is zo bijzonder om ieder jaar weer te zien wat de leerkrachten en leerlingen kunnen bereiken en hoe zij staan te stralen op het podium. Van groep 1 t/m 8 heeft iedereen zich enorm ingezet om er een geweldige avond van te maken. Prachtig om te zien dat dit gelukt is. We kijken al uit naar volgend jaar!" Het concert werd geopend door de leerkrachten, zij zongen een nummer van Queen. Daarna volgden de groepen, het koor en de band. Het thema van dit jaar was musical, het publiek werd getrakteerd op een grote variatie aan acts van musicals uit binnen- en buitenland. Naast de reguliere optredens waren er ook winnaars van de talentenjacht die in de school gehouden werd. Julian uit groep 8 speelde een prachtig nummer van Ludovico Einaudi op de concertvleugel en Sophie en Charlie uit groep 5 zongen een nummer uit de animatiefilm Vayana. Het thema voor volgend jaar is nog niet bekend, maar dat het dak van Castellum er weer af gaat is zeker.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden