Foto: Officieel persfoto Edsilia Rombley

Line up voor Gospelconcert in Adventskerk bekend

Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert op vrijdag 13 december wederom een energiek gospelconcert in de Adventskerk. Na succesvolle edities in 2017 en 2018 is er besloten om ook in 2019 een concert te organiseren. De artiesten zijn bekend. Elijah Gospel and Soul Choir, onder leiding van dirigent Trea Kuijsten en pianist Govert van der Kolm, zal samen met special guest, Edsilia Rombley, een prachtige avond in de kerk verzorgen.

Elijah is geen onbekend koor. Hun brede repertoire, varieert van traditionele gospelsongs en wereldberoemde soulhits tot bekende musical- en popsongs. Elijah heeft onder andere opgetreden tijdens de Uitmarkt in Amsterdam, verzorgde backing vocals voor Chi Coltrane en Handsome Poets in Paradiso en heeft dit jaar meerdere keren met Marc Broussard opgetreden.

“Afgelopen jaren hebben we de kerk volledig kunnen uitverkopen voor dit concert. Het zou fantastisch zijn dit nogmaals te evenaren, aangezien de opbrengst van de kaartverkoop volledig naar het onderhoud van deze prachtige kerk mét orgel gaat. Daarom zijn we ook zo blij dat Edsilia Rombley heel graag wil meewerken aan deze avond. Zij schitterde dit jaar nog als Maria in The Passion op televisie. Met deze line-up van artiesten zijn we ervan overtuigd dat we ook dit jaar alle kaarten verkopen.” aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.

De kaartverkoop is van start gegaan via de website van de stichting, www.vriendenvandeadventskerk.info.

Entreeprijs is € 22,50 per persoon inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om 22:30 uur.

Voor meer informatie over het activiteitenprogramma, vriendenprogramma en de stichting in het algemeen verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk. www.vriendenvandeadventskerk.info

Over Stichting Vrienden van de Adventskerk

De Stichting heeft ten doel het financieel ondersteunen tot het behouden van de Adventskerk te Alphen aan den Rijn met orgel en interieur één en ander op zodanige wijze dat het blijvend bewaren en in goede conditie houden van dit gebouw, orgel en interieur zoveel als mogelijk wordt gewaarborgd. Dit doet zij door het organiseren van concerten en andere evenementen, vrienden te maken via het vriendenprogramma, sponsoren te werven én door het kerkgebouw met haar multifunctionele ruimtes te verhuren. De gelden die worden gegenereerd zijn alleen bestemd voor de instandhouding van het kerkgebouw.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden