Nog meerprijzen in de Zonnebloemloterij

Vrijwilligers van Zonnebloem afdeling Nieuwveen komen van 20 mei tot 12 juni 2019 weer met de loten langs de deur. Daarnaast zijn zij aanwezig op het Ursulafeest. De loten kosten twee euro per stuk. Een groot deel van de opbrengst van de loterij gaat naar dagjes uit en activiteiten in en rond Nieuwveen. De Zonnebloem streeft ernaar dat iedereen zonder extra zorgen kan deelnemen aan de maatschappij.

Voor het 70 jarig jubileum van de Zonnebloem is er een extra feestelijk prijzenpakket samengesteld met 5 extra jubileum prijzen. Op maandag 7 oktober vindt de trekking plaats.

Belangstellenden kunnen die tot begin oktober ook bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij. Hier is ook meer informatie te vinden over het prijzenpakket.

Voor de loterij van de Zonnebloem is een vergunning verleend door de Kansspelautoriteit d.d. 6 december 2016 onder kenmerk 10293. Speel bewust 18+.

Er kan zoveel meer dan je denkt

De Zonnebloem vindt dat een lichamelijke beperking nooit een belemmering hoeft te zijn. Iedereen hoort volop van het leven te genieten. Daarom organiseert de vereniging al zeventig jaar dagjes uit en aangepaste vakanties. Als kennispartner in toegankelijkheid werkt de Zonnebloem aan het toegankelijker maken van vrijetijdslocaties.

Meer berichten