Parkinson Cafe Alphen is er weer op 22 mei in Wijkcentrum Kerk en Zanen

Iedere 4e woensdag van de maand en is er een informele bijeenkomst waar mensen met Parkinson, partners, mantelzorgers en andere betrokkenen elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Bovendien staan er regelmatig informatieve presentaties op het programma.

22 mei om 14:00 uur hebben we weer een informatiemiddag :

"Hoe bereid je een gesprek met de neuroloog voor? "

Gepresenteerd door Jolanda van Gorkum

(neurologisch verpleegkundige)

U bent al een lijstje aan het bijhouden van klachten uit het verleden waarvan u nu denk dat ze er iets mee te maken kunnen hebben, en van nieuwe klachten/bevindingen. Of er al een 'harde diagnose' komt weet u nog niet. Er is u al wel verteld dat er waarschijnlijk besproken gaat worden of er al met medicatie wordt gestart. Verder heeft u natuurlijk nog de (lastig te beantwoordden) vragen welke variant het meest waarschijnlijk is, en wat de verwachtingen zijn.

Om te voorkomen dat u tien minuten nadat u buiten staat weer ineens een lading nuttige vragen bedenkt, komt Jolanda hier met u over praten. Wat zou u nog meer moeten vragen of willen weten?

Locatie: Wijkcentrum Kerk en Zanen, de Oude Wereld 51-59, 2408 NV te Alphen aan den Rijn. (volop gratis parkeerruimte) Tijd: 14:00 tot 16:30 uur, inloop vanaf 13:30 uur. entree: Toegang is gratis, (drankjes voor eigen rekening) Informatie: info@parkinsoncafealphenaandenrijn.nl, website: www.parkinsoncafealphen.nl

 

Meer berichten