Dinsdagavond 30 april geeft onderzoeker en auteur Janet Ossebaard een presentatie over De Val van de Cabal.
Dinsdagavond 30 april geeft onderzoeker en auteur Janet Ossebaard een presentatie over De Val van de Cabal.

Lezing De Val van de Cabal dinsdag 30 april

Deze presentatie gaat over de spectaculaire ontwikkelingen die momenteel gaande zijn en waarover je niets hoort in het reguliere nieuws. Achter de schermen van de 'gewone' politiek vindt momenteel iets totaal nieuws, groots en transformerends plaats. Dat de wereld geregeerd wordt door zogenaamde 'schaduwregeringen' (Cabal of Illuminati) is bij veel mensen wel bekend, maar wie hierbinnen de hoofdrollen spelen is minder bekend. Ossebaard komt met informatie, onderbouwing en bewijzen over de laatste stand van zaken wat betreft de Cabal. En zij geeft handvatten zodat mensen niet in de angst schieten als de waarheid in de openbaarheid komt, maar er al over gehoord hebben en weten hoe ze hiermee om moeten gaan. De nadruk ligt op 'self-empowerment'!


De boodschap is er één van hoop. Dit verhaal gaat niet alleen over het einde van de Cabal, maar ook over het einde van een oud tijdperk, het einde van onderdrukking, het begin van het Duizendjarig Vredesrijk, het begin van de Great Awakening, het Grote Ontwaken van de mensheid, waarover in alle bronteksten is geschreven. Ossebaard noemt dit zelf de meest hoopgevende en 'je in je kracht zettende' lezing die zij ooit heeft gehouden.

Plaats: Centrum van Alphen, Prinses Marijkestraat 20 in Alphen aan de Rijn Begintijd: 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur) Prijs: 15,-   Reserveren: stuur een mailtje naar info@graancirkelsite.nl of bel 06-48340397


Voor meer info:www.graancirkelsite.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden