Esports Game Arena verwelkomt Game Mania groots terug in Alphen

De Esports Game Arena en Game Mania slaan de handen ineen en openen vanaf 20 april een Game Mania shop in de Game Arena met scherp geprijsde openingsacties!

ALPHEN AAN DEN RIJN – De opening van de Game Mania shop begint zaterdag om 12:00 met speciale openingsacties die alleen op deze dag geldig zijn. Denk hierbij aan The Division 2 of Red Dead Redemption 2 voor slechts 30 euro.

Om deze opening te vieren wordt de avond ervoor (op vrijdag 19 april) een toffe Nintendo Night georganiseerd. Vanaf 19:00 is iedereen welkom bij de Esports Game Arena voor een avond die in het teken staat van gaming, toernooien, gezelligheid én Nintendo-cocktails!

De toernooien die op de Nintendo Night worden gespeeld zijn Mario Kart 8, Super Smash Bros. Ultimate en Tetris 99. Degene die zich door de marathon van deze games vecht en 1e wordt, mag zich de beste Nintendo-gamer van Nederland noemen! De prijs: een Mario Kart-trofee en 3 Nintendo games. Daarnaast krijgt iedere bezoeker óók nog eens gratis goodies. Toegang is gratis en het evenement is voor alle leeftijden. Meer informatie over de Nintendo Night is hier te vinden.

Over Esports Game Arena

Esports Game Arena (Raadhuisstraat 134 in Alphen aan den Rijn) is een bar met alle faciliteiten voor gamefans. Er zijn PlayStations, Nintendo's en PC's te vinden, maar ook een pooltafel, tafelvoetbal en darts. Daarnaast vinden er jaarlijks zo'n 175 game-evenementen en esportstoernooien plaats. De locatie bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf het treinstation Alphen aan den Rijn. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij steun van het Economic Development Board Alphen (EDBA).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden