Dierenweide Woubrugge
Dierenweide Woubrugge (Foto: Johan Forsch)

Dierenweide in Woubrugge is weer open

De lente is nu echt begonnen en dat is ook merkbaar op de Dierenweide. De eerste geitjes zijn al weer geboren en er komen er nog meer. De konijnen mogen na de koude winter weer in hun mooie konijnenburcht en er is bezoek van een schaap met lammeren. De kippen willen ook graag weer naar buiten, lentekriebels alom.

Woubrugge - De hoogste tijd dus voor een bezoek aan de Dierenweide en kinderen, ouders, opa’s en oma’s en verder iedereen die van dieren houdt zijn ook dit jaar weer van harte welkom.

De Dierenweide is in de periode van 14 april t/m 14 juli 2018 elke zaterdagmiddag en zondagmiddag geopend van 14.00 tot 16.00 uur. Kom kijken en genieten van onze kleine maar bijzondere dierstapel . De dierenweide is gelegen aan het Wetering pad in Woubrugge.

Schaapscheerdersfeest

Op zaterdag middag 4 mei a.s.om 14.00 uur worden de schapen weer traditioneel uit hun dikke vacht geholpen. De scheerder vertelt alles over de schapen en daarnaast is er gelegenheid om wol te spinnen op een echt spinnenwiel, te grabbelen in onze grabbelton en een lekker stukje kaas te eten. Uiteraard is onze nieuwsgierige veestapel ook van de partij.

Over ons

Het verzorgen van de dieren en het onderhoud van de Dierenweide gebeurt door enthousiaste vrijwilligers. De stichting wordt financieel gesteund door een aantal vaste sponsoren en donateurs. Nieuwe donateurs maar ook vrijwilligers zijn natuurlijk van harte welkom.

Meer informatie op onze site ‘www.dierenweide- Woubrugge .nl’ of op ‘www.facebook.com/dierenweideWoubrugge’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden