Foto:

Beijzonder Welkom laat de mensen weer dansen in de feesttent!!

Beijzonder Welkom is een kleinschalige dagbesteding voor mensen met dementie/geheugenproblematiek en eenzame ouderen.

Nieuwkoop – 'Samen met de Stichting Nieuwkoopse Oranjefeesten mag Beijzonder Welkom na het succes van vorig jaar weer een dansmiddag organiseren voor de ouderen in de gemeente Nieuwkoop. Op dinsdag 23 april gaat de feesttent op het Regthuysplein om 13.30 uur open en gaan we er van 14.00 tot 16.00 een gezellige middag van maken met elkaar! "Het is echt een feest om te zien als je de mensen zo ziet genieten," aldus de barman vorig jaar in de feesttent.

De entree van de dansmiddag is gratis, gezelligheid gegarandeerd!

Een bijdrage na afloop mag natuurlijk altijd! Hiermee kunnen wij de kosten betalen en kunnen we met de mensen van Beijzonder Welkom weer leuke uitstapjes en activiteiten organiseren. Dit jaar zijn we aan het sparen om met alle cliënten en vrijwilligers een dag uit te gaan naar Avifauna.

Dansen en hapjes

De muziek wordt tijdens deze dansmiddag verzorgd door Platenfeestje. Vanuit een ford Transit old-timer draaien zij vinyl plaatjes. De catering wordt aangeboden door Raymond Filippo.

Koningsbraderie

Op de Koningsbraderie op vrijdag 26 april zal Beijzonder Welkom ook weer aanwezig zijn met een enveloppen lijn, zelf gemaakte artikelen en mooie boeketten ook hiervan wordt de opbrengst weer volledig gebruikt voor de mensen bij Beijzonder Welkom.

Tot ziens in de feesttent op 23 april en op de Koningsbraderie op 26 april!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden