Een gezellige middag vol vermaak dat vloeiend overgaat naar een knaller van een feest als afsluiter.
Een gezellige middag vol vermaak dat vloeiend overgaat naar een knaller van een feest als afsluiter.

Paasfestival De Veen Gaat Vreemd pakt uit met artiesten van wereldklasse

Het paasweekend staat bij veel bewoners van Kaag & Braassem in het teken van één ding: De Veen Gaat Vreemd. 19, 20 en 21 april staat de festivaltent weer op het parkeerterrein bij Pop- en Cultuurpodium SplotsZ Roelofarendsveen. Met lokale, nationale en zelfs internationale artiesten is dit een festival voor iedereen.

Op de vrijdagavond gaat er gedanst worden. Hits en artiesten met de sound van nu brengen de feeststemming naar de dansvloer. Nadat Bizzey vorig jaar een volle tent liet springen is dit jaar de eer aan headliner Freddy Moreira. Met zijn hits "Omlaag" en "Mood for Lovin'" moet dit geen probleem zijn.

De zaterdagavond staat in het teken van lokale artiesten die vreemdgaan. Zes gelegenheidsbands bestaand uit lokale artiesten hebben de afgelopen maanden hard gerepeteerd. Het festival is voor veel bewoners van Kaag & Braassem een jaarlijks hoogtepunt. Bekende gezichten op het podium met muzikaal niveau van wereldklasse.

Het festival sluit af met: Vreemd Voor Iedereen. Een gezellige middag vol vermaak dat vloeiend overgaat naar een knaller van een feest als afsluiter. Blaaskapel Ladder(s)zat brengt iedereen in de feeststemming en coverband House of Rock doet iedereen meezingen met de guilty pleasures uit de jaren 90. Neem een kijkje op de Veen Gaat Vreemd website voor de complete line-up: http://www.deveengaatvreemd.nl/

SplotsZ Roelofarendsveen is erg trots op alle vrijwilligers die dit festival mogelijk maken. Niet alleen tijdens het festival maar het hele jaar door draait het Pop- en Cultuurpodium volledig op vrijwilligers die zich inzetten op het gebied van bardiensten, techniek, licht & geluid en evenementenorganisatie. Lijkt het jou gaaf om deel te nemen aan deze te gekke organisatie? Neem dan contact op met info@splotsz.nl om kennis te maken.

Meer berichten