actiedag Scouting Nieuwkoop


Op zondag 14 april wordt de financiële actiedag van Scouting Nieuwkoop gehouden. Jaarlijks wordt deze dag met activiteiten bij clubgebouw De Shelter georganiseerd om geld in te zamelen.

Activiteiten

Voor kinderen zijn er veel attracties. Zo is er bijvoorbeeld het eendjesspel en touwtje trekken voor de jongere kinderen, maar ook een stormbaan, een kabelbaan en schieten voor tieners.

De weersvoorspellingen zijn goed. Dus pak de fiets of de benenwagen en kom wat drinken op het terras.

Geld inzamelen

Scouting Nieuwkoop is een vereniging die voor verschillende leeftijdsgroepen (speltakken) uiteenlopende activiteiten organiseert. Deze activiteiten zijn niet prestatiegericht en voor iedereen toegankelijk. Gewoon samen spelen dus. Wekelijks komen jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 16+ bij elkaar in het clubgebouw. Daarnaast gaan de Scouts elk jaar in de eerste week van de zomervakantie op kamp.

De activiteiten, maar ook bijvoorbeeld het clubgebouw, kosten geld. Om de contributie voor de kinderen laag te houden, wordt er jaarlijks een financiële actiedag georganiseerd. Het is een dag met veel leuke activiteiten en een rad van avontuur met heel veel prijzen. Ook vindt de trekking van de loten die huis aan huis verkocht zijn, plaats.

Zet in de agenda

De Actiedag wordt gehouden op zondag 14 april van 14.00 tot 19.00 uur in De Shelter, Ladderhaak 4 in Nieuwkoop. U bent van harte welkom!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden