KOM NAAR HET LENTEFESTIVAL

Kaag en Braassem - Komende 2e Paasdag 22 april organiseren de stichtingen Groei en Bloei en Groen Licht gezamenlijk het eerste, unieke Lentefestival; een middag vol met allerlei activiteiten die met de natuur te maken hebben. De lente wordt uitbundig gevierd in de kas en enorme tuin van de familie Van der Meer aan de Floraweg 120 in Roelofarendsveen.

Er valt daar veel te beleven voor jong en oud en vooral voor gezinnen met kinderen. Je kunt dan eieren zoeken en beschilderen, een natuurspeurtocht doen, nestjes en eieren van verschillende vogels bekijken, meedoen aan het beroemde poepspel, insectenhotelletjes maken, nestkastjes timmeren en nog veel meer.

Ook is er een workshop, waarbij windlichtjes met prachtige, natuurlijke materialen versierd worden, waarin je een lichtje kunt aansteken.

Een imker vertelt over de bloemen en de bijen. En er is een kaasproeverij met biologische kaassoorten en ook is er biologische groente verkrijgbaar.

Gewoon te veel om op te noemen. De gasten worden onthaald met koffie, thee of fris en kunnen genieten van de fraaie tuin van Jan en Els v.d. Meer. En…de toegang is gratis.

Vanaf 13.30 uur is iedereen welkom en om 17.00 uur worden de kaarsjes gedoofd!

Meer berichten