De Zonnebloem regio Kaag en Braassem ontvangt € 950,- van Herma Pijfers, uitvaartverzorger bij Monuta Herma Pijfers.
De Zonnebloem regio Kaag en Braassem ontvangt € 950,- van Herma Pijfers, uitvaartverzorger bij Monuta Herma Pijfers.

Zonnebloem ontvangt Donatie van Monuta Helpt

Roelofarendsveen, 25 maart De Zonnebloem regio Kaag en Braassem ontvangt 950,- van Herma Pijfers, uitvaartverzorger bij Monuta Herma Pijfers (klik hier). Met dit bedrag, beschikbaar gesteld door Monuta Helpt, kan de Zonnebloem regio Kaag en Braassem tijdens de door hun georganiseerde vakantieweek in Ermelo een rolstoelbus met lift huren.

Vakantieweek

De Zonnebloem organiseert met een enthousiaste groep vrijwilligers en verpleegkundigen een vakantieweek voor 24 inwoners van Kaag en Braassem met een lichamelijke beperking. Zij zijn door ziekte of ouderdom noodgedwongen aan huis gebonden. Voor degenen die rolstoel gebonden zijn, is nu een rolstoelbus tijdens deze vakantieweek beschikbaar.

Steun

Herma Pijfers: "Met de bijdrage van Monuta Helpt aan de Zonnebloem Kaag en Braassem kunnen we mensen met een lichamelijke beperking door ziekte of ouderdom, een onvergetelijke tijd te bezorgen. Voor ons is het ook fijn om iets te kunnen betekenen voor iemand in de laatste levensfase. Dat vinden we heel belangrijk. Het past bij onze dienstverlening. Wij willen steun bieden: vóór, tijdens en na de uitvaart."

Monuta Helpt

Monuta Helpt steunt lokale initiatieven en projecten die een positieve bijdrage leveren aan de fase voor, tijdens en na een afscheid van een dierbare. Denk hierbij aan initiatieven en projecten die zich richten op de ouderenzorg, palliatieve zorg, mantelzorg en zorg voor nabestaanden. Dit doet Monuta met het geven van financiële steun en praktische hulp door haar medewerkers.

Meer berichten