SEBASTIAN

 Sebastian mode in Alphen aan den Rijn bestaat dit jaar 25 jaar en pakt uit met een wel heel bijzonder actie: er worden Apple Aipods cadeau gedaan! *

Sebastian mode, gevestigd aan de Castellumstraat in Alphen, verkoopt eigentijdse en stijlvolle mode voor zelfbewuste vrouwen en mannen. De eigenaren Annemieke Nulkes en Dick Mazher runnen al 25 jaar hun succesvolle winkel. Maar liefst 600 m2 vol fashion. De betere modemerken zijn vertegenwoordigd, denk aan MarcCain, Luisa Cerano, Drykorn, Jacob Cohen, POLO RL, Parajumpers en nog veel meer. Annemieke en haar team vinden het belangrijk dat de collecties op de vrouwenafdeling de juiste uitstraling hebben: "Wij als geen ander kunnen je helpen met het zoeken naar een stijl die perfect bij je past. We streven naar de ultieme klantbeleving in onze inspirerende winkel".

Begrip in de regio

Sebastian mode is een begrip in de regio. Op de eerste plaats omdat er maar weinig winkels van deze grootte zijn in de regio, maar zeker ook vanwege de collecties. Dick drukt vanaf dag 1 al een duidelijke eigen stempel op de collectie van de mannenafdeling. "Bij het inkopen van mijn merken ben ik kritisch, ik heb vaak aan het begin van het inkoop seizoen al een heel goed beeld van wat er in de winkel zal komen te hangen. Daarbij heb ik natuurlijk mijn klanten, in het achterhoofd, want zij zijn het die moeten stralen in de kleding die ze zo graag dragen."

Verjaardag

De 25e verjaardag van de winkel zal niet geruisloos voorbij gaan. Deze week is een eerste fantastische actie gelanceerd: er worden Airpods van Apple weggegeven. "Tja, we wilden echt eens iets heel bijzonders doen, en dat is gelukt. Waar krijg je als klant zo 'n groot cadeau


Naast deze actie volgen er meer. Volgende week zondag, 31 maart, volgt er een dag vol modeshows en maakt 1 van de bezoekers kans op een modecheque ter waarde van € 500! Meer weten? Meld je aan op www.sebastianalphen.nl en mis niets van de feestelijkheden.

Meer berichten