Open Dag Ipse de Bruggen

Zwammerdam - De Open Dagen van Ipse de Bruggen zijn in de smaak gevallen. Honderden bezoekers hebben donderdagmiddag 14 maart en zaterdag 16 maart een bezoek gebracht aan één van de locaties. 

Op de verschillende locaties van Ipse de Bruggen waren in het kader van de Week van Zorg en Welzijn tal van activiteiten georganiseerd. Zo konden kinderen bij dagbestedingslocatie De Ruimte in Delft ponyrijden en een theatervoorstelling bijwonen. Bij lunchcafé De Zoetelaar in Zoetermeer maakten de gasten zelf chocoladelolly's. Op landgoed Hooge Burch in Zwammerdam lieten bezoekers zich informeren over de activiteiten op onder meer dagbesteding 't Hof, de boerderij en het educatief centrum.

Werkzoekenden hebben tijdens de Open Dag op alle locaties informatie gekregen over het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Juist met het oog op de werving van scholieren en studenten opende de organisatie afgelopen donderdag de deuren van landgoed Ursula in Nieuwveen.


Varkentje eet appel
Op alle deelnemende locaties van Ipse de Bruggen werden bezoekers getrakteerd op het overheerlijke broodje Varkentje eet appel. Met dit lunchgerecht heeft Anouska van lunchcafé De Zoetelaar onlangs de eerste prijs gewonnen tijdens de Horecava 2019 in de RAI in Amsterdam. Tijdens de Open Dag konden bezoekers ook kennismaken met het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van Ipse de Bruggen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden