Kom naar de Ramadan Conference!
Kom naar de Ramadan Conference! (Foto: )

NAJIB AMHALI, RAYEN PANDAY EN ANUAR KOMEN MET DE EERSTE RAMADAN CONFERENCE OOIT NAAR CASTELLUM!

Na traditionele conferences zoals de Oudejaars- en de Sinterklaasconference is het nu tijd voor een hilarische comedyshow over de mooiste maand van het jaar. Zet mensen in deze periode bij elkaar en ze gaan de ramadan vieren, maar ook op elkaar letten en over elkaar roddelen! Op woensdag 3 april komen de heren naar Castellum en kaarten zijn reeds in de verkoop.

Najib en Anuar nodigen Rayen uit om tijdens de ramadan met hen het vasten te breken. De mannen hebben nog anderhalf uur te gaan, voordat de zon ondergaat. Hilarische verhalen, improvisaties, sketches en herkenbare typetjes komen aan bod. Tijdens de Ramadan Conference betreden drie cabaretiers, ieder met een eigen perspectief op de ramadan, het podium. Er zal worden gerold van het lachen, maar wel met de boodschap: "heb je naaste lief!".

Eerdere voorstellingen van Najib Amhali waren bij Castellum altijd snel uitverkocht, dus de verwachting is dat de Ramadan Conference snel vol zal zijn. Kaarten zijn te koop via www.theatercastellum.nl.

Meer berichten