Annemarie (midden) en deel van het BSN team.
Annemarie (midden) en deel van het BSN team.

Veense bloemist Bloemenservice Nederland blijft prijzen en nominaties in de wacht slepen.

Roelofarendsveen-  "Waar zo'n klein dorp groot in kan zijn"  Bloemenservice Nederland is tot twee keer aan toe beste bruidsbloemist van Nederland geworden, en nu genomineerd voor de Sterkste Schakel Trofee.

Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming die de service in hun DNA hebben zitten.

Naast hun mooie bloemen- interieur winkel richt Bloemenservice Nederland zich volledig op het creëren van bijzonder bloemwerk voor bruiloften en evenementen. Ook de styling van woningen en kerstdecoraties hebben zij volledig opgepakt. Servicegerichtheid staat hierbij hoog in het vaandel. 'Wij gaan net zo lang door tot iets perfect is'. Aldus Eigenaresse Annemarie Hoekstra. Dit geldt niet alleen voor de leveringen maar ook voor de werkwijze. De winkel, de website, de social media en het folder werk laten zien dat alles goed in elkaar zit. Of het nu gaat om het aankleden van een bruiloft, een bedrijfspand of een woning, Annemarie en haar team zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Beeldmateriaal speelt hierin een hele grote rol, want zeg nu zelf, foto's van hun werk spreken meer dan duizend woorden!

Wilt u ook stemmen op Bloemenservice Nederland? Stemmen kan tot en met 14 maart via

https://sterkste-schakel.nl/publieksprijs 

Meer berichten