Speciale Valentijns artikelen vind je in Winkelcentrum Herenhof.

Alphen a/d Rijn- Valentijnsdag, Hèt moment om je geliefden na dit weekend te verrassen! Kom op zaterdag 9 februari naar de Herenhof.
De Herenhof staat 9 februari in het teken van de liefde. De winkeliers van de Herenhof zetten zich dit jaar weer in om de harten van hun bezoekers te veroveren. Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar net een beetje extra aandacht geven dus verras je liefde met een bijzonder geschenk! Vind je het moeilijk om een cadeau uit te zoeken? Kom dan eens een kijkje nemen bij de Herenhof voor misschien een goed boek, een geurtje, lekkernijen of één van de speciale Valentijns artikelen die deze dag verkrijgbaar zijn.

Winkelcentrum Herenhof organiseert zoals met elke feestgelegenheid weer iets origineels om deze speciale dag extra aandacht te geven. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur zal Willem Hendrikse zijn romantische melodieën laten klinken door het winkelcentrum samen met het mooie decor en heerlijke hapjes zal dit leiden tot de meest liefdevolle momenten.

Kortom, Valentijnsdag wordt met de juiste voorbereidingen ook weer een liefdevolle en romantische dag. Kom je ook? Je bent van harte welkom!

Meer berichten