Wethouder Yvonne Peters heide de eerste paal in de grond. In voorjaar  2020 moeten alle werkzaamheden afgerond zijn. 
Wethouder Yvonne Peters heide de eerste paal in de grond. In voorjaar 2020 moeten alle werkzaamheden afgerond zijn.  (Foto: Joep Derksen )

Eerste paal uitbreiding van tenniscomplex

Donderdag 17 januari heide wethouder Yvonne Peters de eerste paal in de grond, als startsein van de uitbreiding van Tennisvereniging Leimuiden. Als dank voor het meewerken aan de komst van ruim honderd woningen in Leimuiden West, ziet deze tennisclub enkele wensen in vervulling gaan.

LEIMUIDEN – Zo worden de kleedkamers verbeterd, komt er een zesde tennisbaan en krijgt de club nieuwe inloopdouches. Dit alles moet leiden tot een stijging van het ledenaantal. De wethouder was blij met deze nieuwe mijlpaal: "Het heeft vijf jaar geduurd en dat valt me nog mee. Uiteindelijk is de tennisvereniging door de omgeving ook veel gegund." Ze feliciteerde het bestuur met de uitbreiding.
Voorzitter Ed Fallaux, die binnenkort zijn positie overdraagt aan Jan Beeks, was blij. "Binnenkort kunnen we eindelijk gebruik maken van normale kleedkamers. En met de nieuwe opslagruimte hoeven vrijwiligers niet meer te zoeken, waar alles ligt." Hij kondigde een nieuwe ledenwerfactie aan, om met name jongeren uit Leimuiden uit te nodigen een tennisracket op te pakken. "De afgelopen drie jaar is het aantal jeugdleden gedaald van 112 naar 58. Gelukkig zijn we weer groeiende en we hopen meer jeugd aan te trekken."

Meer berichten