Foto:

CASTELLUM MAAKT ZICH OP VOOR HET LEUKSTE WEEKEND VAN HET JAAR!?

WEEKEND LANG VOORSTELLINGEN VOOR EEN TIENTJE

Met nu al 46.000 theaterbezoekers op de teller is er alle reden voor een feestje in Castellum. Van 25 t/m 27 januari organiseert het theater aan het Rijnplein het Theaterweekend. Dat is goed nieuws voor alle Alphenaren, zij kunnen topvoorstellingen bezoeken voor slechts €13,35 (en dat is inclusief garderobe en een pauzedrankje!) per kaartje. Het is aan te raden om snel te reserveren want het theater heeft niet de minste voorstellingen op het programma gezet.

Op vrijdag 25 januari waant u zich in het decor van de populaire dramaserie 'Nashville' tijdens een spetterend theaterconcert met de mooiste songs uit de hoofdstad van de country tijdens Nashville Nights. Arjen Lubach leerde het vak bij Op Sterk Water, maak u op 26 januari dus op voor een hilarische, muzikale en slimme improvisatievoorstelling! Zin om zelf te zingen? Vuile Huichelaar zet op zaterdag de grote zaal op zijn kop met een heerlijke niets-dekt-de-lading-feel-good-meezing-cabaret-show! Op zondag opent Castellum om 12.00 uur de deuren voor een middag vol activiteiten. Om 12.30 uur verwelkomt de nieuwe kindertheaterdirecteur Kayleigh Baars de populaire meidengroep Raak! op de rode loper. Zij arriveren in stijl voor een spetterend optreden later die middag. De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een unieke rondleiding voor en achter de schermen.

Kindertheaterdirecteur ontvangt Raak! op de rode loper

Uit meer dan 250 aanmeldingen koos Castellum een nieuwe kindertheaterdirecteur. De achtjarige Kayleigh Baars uit Nieuwkoop mag zich op zondag 27 januari een middag lang de baas van het theater in Alphen aan den Rijn noemen. Samen met haar persoonlijk assistent Sanne van Egmond gaat Kayleigh ervoor zorgen dat alles die dag op rolletjes loopt en dat Alphenaren kunnen genieten van een feestelijk gratis Open Huis. Vanaf twaalf uur bruist het komende zondag van de activiteiten in het hele pand aan het Rijnplein. Kinderen kunnen dansen, knutselen, op de foto als een echte ster en geschminkt worden. Bovendien worden er die middag om vier uur ook rondleidingen door het theatergebouw gegeven. Om 12.30 uur heeft de kindertheaterdirecteur een bijzondere en belangrijke taak. Op de rode loper voor het gebouw ontvangt zij samen met het publiek de populaire meidengroep Raak!. De RTL-Telekidssterren arriveren in een glamourous auto en maken een stralende entree voor de spetterende en magische voorstelling die het drietal in de Fonds Alphenzaal speelt. Voor de voorstelling 'Het Betoverende Sprookjesbal' om 14.00 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Voor tickets en meer informatie: www.theatercastellum.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden