Foto: Sven van der Vlugt

HR-bedrijf geopend in Roelofarendsveen

Op 15 januari opende HR-adviesbureau Dijk & Van Emmerik zijn nieuwe kantoor in Roelofarendsveen. Dit is de tweede vestiging naast het huidige kantoor in Amsterdam. Dijk & Van Emmerik is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met personeelszaken.

Roelofarendsveen - Zo is er expertise op het gebied van assessments voor selectie en ontwikkeling, het opstellen van HR-beleid en psychologische begeleiding van medewerkers. Er werken gediplomeerde adviseurs, trainers en coaches die grotendeels ook NIP-geregistreerd arbeids- en organisatiepsycholoog zijn. Met de nieuwe vestiging richt de onderneming zich op de Leidse regio en de regio Duin- en Bollenstreek.

Directeur Flores van Emmerik: "De laatste jaren is bij allerlei instanties en bedrijven steeds meer behoefte aan advies op het gebied van HR. Dat gaat van ondersteuning bij het opstellen van een personeelsbeleid tot activiteiten als outplacement, het uitvoeren van assessments, psychologische begeleiding van medewerkers en coaching in loopbaanprocessen. Dijk & Van Emmerik kan opdrachtgevers op al deze gebieden expertise bieden. Met wel steeds dezelfde contactpersoon als aanspreekpunt. Juist die persoonlijke benadering onderscheidt ons van veel grote spelers in de markt." Adres: Lasso Zuid 15.

Meer berichten