Foto: Michel ter Wolbeek

Alphense Claudia Wolswijk wederom Beste Zelfstandig Reisagent en lanceert nieuwe naam!

De Alphense Reisagent Claudia Wolswijk is op de Vakantiebeurs Vakdag uitgeroepen tot Beste Zelfstandig Reisadviseur van Zuid-Holland van 2019. In 2018 won ze ook deze titel.

Alphen aan den Rijn - Landelijk werden meer dan 500 Zelfstandig Reisagenten beoordeeld door een twaalfkoppige vakjury. Naast de "Michelinster van de reisbranche" brengt deze verkiezing voor Claudia nog meer: een plek op een prachtige studiereis naar Peru en Curaçao. In de eerste twee voorrondes werden de kandidaten schriftelijk aan de tand gevoeld. In de derde ronde ging het vooral om vakkennis, ondernemerschap, marketingvaardigheden en storytelling. Daarin wist Claudia de hoogste score te behalen. In de halve finale moest ze aan de slag met o.a. marketingtools en het maken van vlogs over reisbestemmingen.

Claudia Wolswijk: "De passie voor mijn vak komt natuurlijk vanuit mijn tenen, dus hierover vertellen gaat vanzelf. Mijn ambities worden door het behalen van deze titel alleen maar gesterkt. Voor mij is dit een geweldige stimulans om mijn uiterste best te blijven doen om mijn klanten de vakantiereis van hun leven te bezorgen." Haar bedrijf krijgt nog meer een eigen identiteit: Claudia Wolswijk –Travelcoach. "Helder en simpel: ik help bij het verwezenlijken van de mooiste reisplannen en sta als een soort coach aan de zijlijn van jouw vakantie."

Meer berichten