Hét Vrijwilligersevent van 2019!

Vrijwilligers zijn bijzonder! Het zijn dé lokale helden die onbetaald werk verrichten voor anderen. Dat viert Tom in de buurt op woensdag 23 januari in het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn. Het event is kosteloos toegankelijk voor iedereen! Of je nu al vrijwilliger bent of niet.

Het event is een netwerkbijeenkomst voor organisaties, vrijwilligers en iedereen die vrijwilligerswerk wil gaan doen. In navolging van de succesvolle editie van vorig jaar. En zorgt dat u mensen ontmoet, inspiratie opdoet, verbindingen kunt leggen en biedt mogelijkheden om samen te werken.

De motivatie voor vrijwilligerswerk is voor iedereen anders, waar het voor de een het ontmoeten van mensen is kan het voor de ander het opvullen van de ruimte op het cv zijn, tevens kan vrijwilligerswerk een opstap naar betaald werk zijn, of juist het invullen van de dagen nadat je gestopt met betaald werk.

Welke motivatie u ook hebt, het vrijwilligersevent biedt u de kans om uzelf te oriënteren op het gebied van vrijwilligerswerk. Maak kennis met organisaties en bekijk hun vacatures op het Meet en Matchplein, er worden zowel structurele functies als korte termijn vacatures aangeboden. Het Informatieplein biedt u de gelegenheid vragen te stellen op het gebied van vrijwilligerswerk.

Is vrijwilligerswerk uw opstap naar betaald werk? Volg dan de workshop: Werkvinden 2.0 die ingaat op wat er komt kijken bij deze overgang. Humanitas zal een workshop aanbieden ter ondersteuning van hen die vrijwilligerswerk doen.

Als u een mooi verhaal wilt vertellen over uw organisatie of vrijwilligerswerk mag u dit delen op het Open Podium, waar ook De Stadsdichters een mooi gedicht rondom het event zullen voordragen.

Kortom het event biedt u gelegenheid om uw horizon te verbreden. Of gewoon om zangeres/ gitarist Lisa van Zanen te horen optreden. Kom gezellig langs op woensdag 23 januari van 16.30 – 20.30 uur aan het stadhuisplein 1 in Alphen aan den Rijn. Meer info via www.tomindebuurt.nl of bel met 088- 9004567 en vraag naar wijkcoach Esther Thesing of Maartje Eppink.

Meer berichten