Foto:

BSO De PaddenPoel van Junis bestaat tien jaar!

BSO De PaddenPoel bestaat tien jaar en dit jubileum hebben we gevierd! Van 7 tot 10 januari was het groot feest op de locatie.

Alphen aan den Rijn - De week begon meteen goed in een mooi versierde locatie. Gedurende de week waren er heerlijke, gezonde traktaties zoals een vruchtenbowl van vers fruit, een heuse krokodil gemaakt van komkommer met op zijn rug gezonde lekkernijen. Als activiteit konden de kinderen zelf pannenkoeken bakken en versieren. Met een kikkersjabloon zijn de mooiste creaties gemaakt met poedersuiker. Ook hielpen de kinderen bij het maken van hapjes en konden ouders het zelfgemaakte fruitwater proeven.

De PaddenPoel, onderdeel van Junis Kinderopvang, is niet zomaar een BSO. Het is een natuur-BSO gevestigd in het bezoekerscentrum De Vlinder in het veenweidegebied. De kinderen kunnen volop genieten van de natuur. Zo staat voor januari en februari het maken van een insectenhotel op de planning. Er is een fijne samenwerking met het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN). Dat blijkt wel, want het IVN zorgde voor traktaties en een bood een PaddenPoel slinger aan als versiering.

Meer berichten