Winnaar van 2018 (H.K.A.).
Winnaar van 2018 (H.K.A.). (Foto: Hans van den Berg)

53 aanmeldingen voor 'Ondernemer van het Jaar'

Op 13 maart organiseert Verenigde Ondernemers Nieuwkoop de negende editie van de 'Ondernemer van het Jaar' verkiezing. Tot 7 december was het mogelijk voor inwoners en ondernemers om een bedrijf te nomineren. Hieraan is goed gehoor gegeven, want er zijn maar liefst 53 ondernemingen genomineerd en daar zijn we als organisatie trots op!

Nieuwkoop - De genomineerden vullen een vragenlijst in die in januari beoordeeld wordt door een deskundige jury, bestaande uit: John Kroes, Kroes en Partners Notarissen en Adviseurs; Ed Zimmerman, Rabobank Groene Hart Noord; Huib den Hollander, Advocatenkantoor Den Hollander; Pieter Slootweg, Lansigt Accountants en Belastingadviseurs; Antoinette Ingwersen, Wethouder Economische Zaken Nieuwkoop; Theo Agterof, Bestuurslid en voorzitter Evenementencommissie V.O.N.


De jury maakt een eerste selectie van tien bedrijven die bezocht gaan worden. Na de bedrijfsbezoeken blijven er uiteindelijk drie bedrijven over die op 13 maart tijdens een feestelijke stamppottenavond bij Ipse de Bruggen in Nieuwveen worden gepresenteerd.


Lees welke bedrijven/winkels zijn aangemeld op: www.vonieuwkoop.nl/verkiezing/genomineerden

Meer berichten