Tijdens het Zomerspektakel 2018 brachten de kerken de Zomerdienst aan het Meer – 5.500 bezoekers genoten van een inspirerende ochtend.
Tijdens het Zomerspektakel 2018 brachten de kerken de Zomerdienst aan het Meer – 5.500 bezoekers genoten van een inspirerende ochtend. (Foto: Anne Haan)

Animo blijft maar groeien

De Zomerdienst aan het Meer is een zinnige invulling van de zondagochtend en brengt een inspirerende boodschap voor iedereen. Die boodschap zit 'm in de muziek, de liederen en een overdenking. "Dat spreekt iedereen aan. Dat is helder", bevestigt van Keulen verder. "We brengen kwaliteit, dat is wat mensen willen zien en horen". Op 3 januari 2019 is een informatieavond gepland voor sponsoren en kerken. Nadere informatie is te vinden op www.zomerspektakel.nl/zomerdienstaanhetmeer en op Facebook.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Na het overweldigende succes van de eerste en tweede editie maken de organisatoren zich alweer op voor een nieuwe 'Zomerdienst aan het Meer'. Vorig jaar kon de organisatie rekenen op 4.500 bezoekers. In 2018 groeide dat aantal naar 5.500. Mede-bestuurslid en linking-pin naar de kerken Ernst-Jan van Keulen verwacht dat de aantrekkingskracht van de Zomerdienst aan het Meer nog steeds groeiende is. "Het succes van de Zomerdienst aan het Meer valt of staat inderdaad met de steun van de kerken uit Alphen en omstreken. Maar vooral ook de vorm en inhoud van de ochtend bepaalt veel – het is namelijk een evenement voor iedereen!"
Het publiek stroomde al twee keer massaal toe en de derde keer lijkt vanzelf te gaan. Niettemin denkt de organisatie druk na over een aantal passende nieuwe elementen voor hun evenement. "Wat dat precies is, kunnen we nog niet zeggen. We zitten in de brainstormfase." FOTO: Anne Haan

Meer berichten