Heel Holland Dicht bij schitterend jaareinde OPA

Heel Holland dicht, daar lijkt het wel op tijdens het schitterende jaareinde dat Open Podium Alphen Alle Leeftijden (OPAAL) organiseert op 21 december in Theater Castellum.

Alphen aan den Rijn - Een lange rij dichters en schrijvers laat zich horen. Sommigen zijn haast geboren Alphenaar, anderen zijn afkomstig uit ver weg gelegen landen. Allemaal presenteren zij zich met hetzelfde enthousiasme voor iets dat ons allemaal bindt: de taal.
Taal is bedoeld om elkaar iets duidelijk te maken en dat doen zij op deze avond. Gevoel en mening wisselen elkaar af, net als de muziek van Lars Bon en Frederique Witharen. Een waardige afsluiting van het jaar met een uitkijk op het begin van 2019 als OPA(AL) met dubbele energie verder gaat. De afgelopen anderhalf jaar was een belangrijke stimulans geweest om verder te gaan.

Het laatste open podium van 2018 opent de poorten van Castellum om 19.30 uur, vrije inloop. De afsluiting voor dit jaar zal zijn om 22.30 uur! De deelnemers: Abid Tounssi (Amsterdam), Paul Opdam (Alphen), Marian de Wit (Alphen), Jacqueline Servais (Alphen), Albert Dorrestein (Koudekerk), Leen Koster (Alphen), Johan Litaay (Alphen), Ainas Alerbai (Alphen), Anja Tekelenburg (Houten), Ton Houtman (Gouda), Johan Meesters(Oostburg), Bob Kalkman (Nijmegen), Ingo Audenaerd (Eindhoven), Helene en Kaj Elhorst (Alphen).

Meer berichten