Project Maatschappelijke Diensttijd gaat van start

Jongeren die zich vrijwillig inzetten voor de omgeving, de maatschappij en voor hun eigen toekomst. Een soort maatschappelijke stage. Met dat doel starten landelijke proefprojecten van de Maatschappelijke Diensttijd. In Alphen start in januari The Real Social, één van de eerste proefprojecten.

Alphen aan den Rijn - Juist in een tijd waarin iedereen gewend is om online sociaal te zijn, is het fijn om dat offline ook te zijn.
Een ander helpen maar ook meteen zelf groeien, een cv opbouwen, vergoeding en doorgroeimogelijkheden krijgen.

The Real Social
Jongeren van 16 tot 26 jaar krijgen nu de kans om hun talenten en ideeën in te zetten voor kinderen, jongeren en senioren. De jongeren van The Real Social (teammates) werken samen met teamcaptains van Alphen Beweegt. Deze organisatie zet zich in voor een maatschappij waarin iedereen mee kan doen.

Maar wat doen de teammates van The Real Social? Zij gaan bijvoorbeeld enkele uren per week aan de slag met conditietrainingen voor senioren, sporten met verstandelijk beperkten of de natuur in met kinderen. Maar ook het ontwikkelen en uitvoeren van eigen ideeën wordt enthousiast ondersteund.

Are you real? Schrijf je dan in op therealsocial.nl.

Meer berichten