In totaal vergaarde Daan Sonneveld zes keer goud, twee keer zilver en drie keer brons. Hij doet havo op het Scala College in Alphen.
In totaal vergaarde Daan Sonneveld zes keer goud, twee keer zilver en drie keer brons. Hij doet havo op het Scala College in Alphen. (Foto: )

Daan is zes keer kampioen Regio West

Bij de regiokampioenschappen in Dordrecht was de Alphense zwemmer Daan Sonneveld (12) goed op dreef. In het sterk bezette deelnemersveld behaalde Daan vorig weekend zes keer eremetaal en acht persoonlijke records.

Alphen aan den Rijn - Een gouden plak op de 50 m vrije slag, de 50 m schoolslag en de 200 m rugslag. Een bronzen medaille was voor Daan op de 100 m en 200 m schoolslag en de 400 m vrije slag. Het afgelopen weekend ook weer succesvol voor Daan. Goud op de 50 m en 100 m rugslag en op de 200 m vrije slag. Zilver op de 100 m vrije slag en de 4x100 m wisselslag. In totaal vergaarde hij zes keer goud, twee keer zilver en drie keer brons.

Sinds enige tijd zwemt Daan bij WVZ in Zoetermeer. In goed overleg met zijn trainer Michael Go ging hij van AZC naar Zoetermeer om daar dagelijks te trainen. Daan doet mee aan de Nederlandse Jeugdkampioenschappen in Eindhoven van 13 t/m16 december.

Meer berichten