Kerstpakkettenactie ook in 2018

Ook dit jaar wordt door het DPA (Diaconaal Platform Alphen) en de Stichting Slimm/Help Elkaar Helpen, de bekende Kerstpakkettenactie georganiseerd.

Alphen aan den Rijn - De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen. Een persoon, huishouden of gezin kan worden aangemeld, omdat zij het financieel niet zo breed hebben of een zwaar jaar hebben gehad en een steuntje in de rug wel kunnen gebruiken. Iemand opgeven kan t/m 12 december via de site.

Omdat de Kerstpakkettenactie een kerstattentie verzorgt voor de cliënten van de Voedselbank Alphen e.o. hoeven zij dus niet opgegeven te worden.

U kunt helpen de actie weer een succes te maken door het doneren van de volgende producten: chocola, blikjes tonijn, toastjes, zoutjes, chips, thee, oploschocolademelk, pakken vruchtensap, ragout(bakjes), knakworstjes, blikken fruitcocktail, soep, zoet broodbeleg, deodorant, bodylotion, tandpasta, zeep, kaarsen, koekjes, houdbare slagroom, mix voor nasi of macaroni, snoep, muesli en kandijsuiker.

Deze producten kunnen worden ingeleverd bij de Stichting Slimm/Help Elkaar Helpen, Briljantstraat 1 op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag 9 en 16 december van 12.00 tot 13.00 uur. Het verzoek is geen alcoholhoudende dranken, wasmiddelen, verse producten of producten waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden te doneren.

Giften voor deze actie zijn zeer welkom, deze kunt u overmaken op NL97INGB0008211264 t.n.v. KPA.

Ook dit jaar zoeken zijn er weer veel vrijwilligers nodig. Dus geef u (opnieuw) op als inpakker of bezorger. Op kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl. is te vinden wanneer uw hulp gewenst is. Uw inzet is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd!

kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl

Meer berichten