De mannen van Waterproof Shampoo en Helemaal Top zijn er klaar voor! Kom ze zien op 14 december in Zwammerdam. FOTO: Ilse Höcker
De mannen van Waterproof Shampoo en Helemaal Top zijn er klaar voor! Kom ze zien op 14 december in Zwammerdam. FOTO: Ilse Höcker (Foto: Ilse Höcker)

Uniek spektakel: Waterproof Shampoo vs. Helemaal Top

Block 14 december in je agenda: Waterproof Shampoo versus Helemaal Top, te zien in Zwammerdam bij de kerstshow. "De feesttent moet gewoon helemaal vol met bezoekers in dresscode Christmas Red," aldus de twee bands.

door Ilse Höcker

Zwammerdam - De mannen van Waterproof Shampoo en Helemaal Top zijn in eigen formatie al goed voor een onvergetelijke show. Nu bundelen ze hun krachten en gaat de grote tent straks helemaal op z'n kop. Rocken en springen meets inhaken en meedeinen. Gegarandeerd non-stop dansen en keihard meezingen.

Dit is de allereerste keer dat de muzikanten volledig samenwerken. Thijs: "We gaan er een mooi feest van maken, zonder onze eigen identiteit te verliezen. We spelen ieder onze eigen sets, maar ook met elkaar." PJ Geerlof: "Normaal speelt Waterproof drie sets en wij twee. Deze avond duurt vier uur! Een uitdaging voor ons en super afwisselend voor het publiek." Maarten Houdijk: "Voor onze volgers dé kans om ons ook eens in een glitterjasje te zien..." Erik Ferwerda: "Of om Helemaal Top op het podium tussen onze vlammen te zien."

Helemaal Top draait alweer elf jaar mee. Voor hen wordt dit de zevende Kerstshow in de grote feesttent in Zwammerdam. Toine Kremer: "Waterproof was op zoek naar een grotere locatie en wij stonden open voor vernieuwing."

De zaterdag is al uitverkocht en voor deze vrijdagavond zijn in de voorverkoop al meer kaarten verkocht dan in voorgaande jaren."

www.helemaaltopkerstival.nl

Meer berichten