Lydia Sietsma van 123inkt en AVV-voorzitter Cindy van Baarle bevestigen de nieuwe sponsorovereenkomst.
Lydia Sietsma van 123inkt en AVV-voorzitter Cindy van Baarle bevestigen de nieuwe sponsorovereenkomst. (Foto: Wouter Verël)

Echte clubmensen voor AVV Alphen

Sportief gezien heeft AVV Alphen wel betere tijden gekend. Ook bestuurlijk ging het niet allemaal van een leien dakje. Afgelopen week zat het eindelijk een beetje mee. Als nu binnen de lijnen ook resultaten behaald gaan worden gaat het helemaal goed komen met Alphens oudste voetbalvereniging.

Alphen aan den Rijn - Vorig jaar werden drie personen bereid gevonden om tijdelijk het dagelijks bestuur te gaan vormen van de club. Voorzitter Cindy van Baarle, penningmeester Koos Arnoldus en secretaris Esther Hinderks verbonden er echter de voorwaarde aan dat het slechts om één jaar zou gaan. Een in te stellen commissie zou in de tussentijd op zoek gaan naar personen die het een jaar zouden overnemen.
Vorige week woensdag was de Algemene Ledenvergadering. De drie genoemde bestuurders waren dus aftredend en nieuwe kandidaten bleken niet gevonden. Dat zou een heuse crisis kunnen worden. Gelukkig waren er mensen met een dermate groot clubgevoel dat zij de zaak toch nog een jaar wilden redden.

Henk Wille, in het verleden vervulde hij veel functies binnen de club en was hij met zijn bedrijf HWI heel lang een gewaardeerde sponsor, wierp zich op om samen met Cindy van Baarle een duo-voorzitterschap aan te gaan. De penningmeester sloot zich daarom ook nog maar eens bij dit tweetal aan. Een secretaris is er niet, maar een lid, voormalig secretaris Aad Groenewoud, gaat zonder in het bestuur plaats te nemen vooralsnog een aantal daarbij behorende werkzaamheden verrichten. Opnieuw voor een jaar allemaal, dus in oktober 2019 zullen we zien wat er dan gaat gebeuren.
Tijdens dezelfde ledenvergadering werd Willem Arlman unaniem tot erelid benoemd nadat hij ook al gehuldigd was vanwege zijn zestigjarig lidmaatschap.

De week werd nog mooier omdat een dag later een hernieuwd sponsorcontract werd getekend met 123inkt.nl Het bedrijf voorziet ook na dit seizoen gedurende weer drie jaar alle jeugdteams van AVV Alphen van nieuwe complete tenues, inclusief presentatiepakken en tassen. Danny van Loon en Lydia Sietsma, de sponsorship managers waren naar Alphen afgereisd om handtekeningen te zetten en van de taart te genieten. ''Sinds 2011 sponsort 123inkt.nl jeugdvoetbal. We willen als bedrijf maatschappelijke betrokkenheid combineren met gezonde ondernemerszin. Het bedrijf wil het voetbal laagdrempelig maken en de jeugd is tenslotte toch de toekomst. We kiezen niet per se voor grote clubs, maar selecteren intensief welke clubs bij ons uitgangspunt passen. Momenteel sponsoren wij op deze wijze inmiddels 31 clubs.''


Op de ruimte die naast 123inkt.nl nog over is op tenues, pakken en tassen komen ook de namen van Perfect Partners, HWI bv en Jungheinrich. Ook deze bedrijven zien het helemaal zitten in de toekomst van AVV Alphen.

Meer berichten