Het Ashram College verwacht het nieuwe gebouw eind 2019 in gebruik te nemen, op de locatie van het oude gemeentehuis.
Het Ashram College verwacht het nieuwe gebouw eind 2019 in gebruik te nemen, op de locatie van het oude gemeentehuis. (Foto: )

Onthulling bord Ashram College Nieuwkoop

Op woensdag 17 oktober hebben wethouder Bernadette Wolters, locatiedirecteur John Bakker van het Ashram College Nieuwkoop en Bert van Leeuwen, lid van het College van Bestuur van SCOPE scholengroep, het bouwbord onthuld dat hoort bij de bouw van het nieuwe Ashram College Nieuwkoop.

Nieuwkoop - De voorbereidingen voor de bouw zijn bijna gereed. Op 1 november start aannemer Vink+Veenman met de bouw van een prachtig duurzaam en energieneutraal pand. Volgens John Bakker worden de contouren van het nieuwe gebouw al snel duidelijk. "De school wordt een plek waar de jeugd van de gemeente Nieuwkoop veilig en met veel plezier kan leren en zich ontwikkelen."
Bernadette Wolters: "Het is mooi om te zien hoe sterk alle partij­en betrokken zijn om dit mooie nieuwbouwproject met elkaar te realiseren." Het onderwijs moet mee veranderen met de samenleving: "Een kleinschalige school dichtbij huis, met vernieuwend onderwijs in een duurzaam ge­bouw van de toekomst. Hiermee geven we echt een boodschap af: met elkaar bouw je aan de toekomst."

Meer berichten