Foto:

Rijnvicus en Hallmark sluiten een miljoenencontract af

Jan de Vries (directeur Rijnvicus) en Richard Grootenboer (Finance Director Europe Hallmark Cards) ondertekenden voor een jarenlange samenwerking. Een miljoenencontract en werk voor 85 Alphenaren.

Alphen aan den Rijn - "Wij zijn er trots op dat onze medewerkers van Rijnvicus werken voor een bedrijf dat voor velen een begrip is. Wie stuurt er niet een kaart van Hallmark? Al die standaarden, ook presentatiemolens genoemd, worden volledig door Rijnvicus gemaakt." Hallmark is een bedrijf dat begon in 1910 in Amerika. Joyce C. Hall begon met een droom met twee schoenendozen met ansichtkaarten. Ondertussen is dit een wereldwijde organisatie met kaarten in meer dan 100 landen en 30 talen.
Rijnvicus levert voor de Nederlandse markt. De totale omzet voor Hallmark loopt in een bedrag van ruim zeven cijfers. Een miljoenencontract. "Dat sluit je niet dagelijks en wij zijn hier heel erg trots op", aldus De Vries.

Rijnvicus en Hallmark passen heel goed bij elkaar. Hallmark begrijpt als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Met de kaarten en andere producten toveren ze bij miljoenen mensen een glimlach op hun gezicht. Zo worden relaties versterkt. Rijnvicus verbindt werkgevers en werkzoekenden aan elkaar. Uitgaande van het talent van medewerkers wordt passend werk en een passende werkgever gezocht. Doordat medewerkers meedoen, hun talenten ontwikkelen en relaties hebben, zijn ze gelukkiger.

Meer berichten