De volgende race en tevens laatste van dit seizoen is op 8 november op Circuit Zolder in België. FOTO: Thomas Bakker
De volgende race en tevens laatste van dit seizoen is op 8 november op Circuit Zolder in België. FOTO: Thomas Bakker (Foto: Thomas Bakker)

Magistrale inhaalrace en uitvalbeurt

Tijn Middeldorp heeft de leiding in het algemeen klassement van Peugeot 206 GTI Cup moeten afstaan. Op Circuit Zandvoort viel hij in de eerste race van de dag door domme mechanische pech uit, waardoor hij de tweede race als 39ste moest starten.

Alphen a/d Rijn - Deze race finishte Tijn na een super start en vele inhaalacties als zesde! De derde race wist hij startende van de zesde positie te winnen. Tijn: "Een dag met een absoluut dieptepunt en ook weer twee hoogtepunten. Door mechanische pech uitvallen is heel zuur en kost mij vrijwel zeker het kampioenschap. Het is een mechanische sport en men zegt dat dit erbij hoort, ik kan daar nu nog geen vrede mee hebben." Tijn vervolgt: "De tweede race was voor mij echter het hoogtepunt van het jaar. Ik was gebrand om iets recht te zetten en heb ruim dertig auto's ingehaald, super gaaf. Om daarna de laatste race winnend af te sluiten geeft aan dat ik dit jaar echt de snelste van het veld ben en dat domme pech mij van het kampioenschap heeft afgehouden." Tijn staat derde bij het kampioenschap.

Meer berichten