Samen is vaak gezelliger dan alleen!
Samen is vaak gezelliger dan alleen! (Foto: )

Dit najaar nieuwe activiteiten bij Actief Rijnwoude

De maand oktober staat in het teken van "Samen mobiel blijven". Inmiddels heeft Actief Rijnwoude twee succesvolle bijeenkomsten gehad en gaan ze weer verder met de derde activiteit in het project Samen Mobiel.

Regio - We hebben een informatie/trainingsochtend gehad over het gebruik van een Scootmobiel. Ook dit was een groot succes en ieder voorjaar zullen we deze twee activiteiten herhalen. Informatie hierover of wilt u zich hiervoor al opgeven? Bel Linda via 06-30341532 of mail naar linda@actief-rijnwoude.nl.

Bijles voor autorijden

Kent u dat gevoel, dat u niet meer helemaal zeker ben bij bepaalde handelingen wanneer u gaat autorijden, de grote weg opgaat of moet inparkeren? Misschien is het wel handig een paar "bijlesjes" te volgen. Dat kan bij Karolien van autorijschool "Drive Wise" op een voordelige manier.
Het kost 48 euro per uur en voor leden van Actief Rijnwoude 40 euro. Neem contact op met Karolien: 06-46191818. Deze aanbieding loopt tot eind oktober.


Jonge alleengaanden (40+)

Actief Rijnwoude, Tom in de Buurt en Grandcafé de Hoek zijn inmiddels gestart met het tweede seizoen. Zondag 21 oktober is onze volgende bijeenkomst. We verzamelen in Grand café de Hoek in Boskoop. Inloop vanaf 14.45 uur. Voor de liefhebbers gaan we eerst het Bentwoud ontdekken (vanaf 15.00 uur). De bedoeling is dit ongeveer een uur wandelend te doen. Daarna gaan we terug waar we met elkaar gezellig gaan napraten en borrelen. Rond de klok van 17.30 uur gaan we genieten van een heerlijke hutspot, speciaal voor ons klaargemaakt. De kosten van deze maaltijd zijn slechts 7,50 euro.


Geen zin om te wandelen? Geen probleem. Vanaf 15.00 uur ben je welkom, maar je kan natuurlijk ook om 16.00 uur komen aanschuiven.
Lust je geen hutspot? Geen zin om mee te eten? Ook dat is geen probleem, dan ga je lekker thuis eten (of elders). De strekking: niets moet, alles mag… Laat voor 19 oktober even weten of je mee eet.

Wil je meer informatie, en wil je je opgeven voor het eten? Neem dan contact op met Cokky: liever-samen-dan-alleen@hotmail.com of bel naar 06-23328302.

Meer berichten