Duurzaamheidsmarkt
Duurzaamheidsmarkt (Foto: Rabobank )

Duurzaamheidsmarkt tijdens de Dag van de Duurzaamheid, woensdag 10 oktober 2018

Comfortabel wonen en energie besparen? Advies over duurzame en energiebesparende oplossingen van vakmensen uit de regio? Breng dan tijdens de Dag van de Duurzaamheid op woensdag 10 oktober 2018 een bezoek aan de Duurzaamheidsmarkt bij Restaurant De Dyck in Woubrugge. De Duurzaamheidsmarkt is een initiatief van Rabobank Groene Hart Noord.

Vakmensen uit de regio
Energiebesparende maatregelen in huis bieden veel voordelen. Het bespaart geld op de energierekening en verbetert het comfort in huis. Bovendien laat een investering in veel gevallen de waarde van het huis stijgen. Tijdens de Duurzaamheidsmarkt kom je in een korte tijd te weten welke duurzame installaties er op de markt zijn, de verschillende isolatiemogelijkheden voor vloer of kruipruimtes en wat zonnepanelen voor voordeel opleveren. Voorkom onnodig hoge maandlasten en start tijdens de Duurzaamheidsmarkt nog met besparen!

Financiële mogelijkheden bij duurzame verbouwingen
Voor alle woonvragen kunnen kopers, verkopers en verbouwers direct terecht bij één van de financieel adviseurs van Rabobank Groene Hart Noord. Met een bezoek aan de Duurzaamheidsmarkt heb je niet alleen snel inzicht in de verschillende duurzame investeringen, maar weet je ook welke financiële mogelijkheden er zijn, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Programma, locatie en adres
De Duurzaamheidsmarkt is geopend van 19.00 tot en met 21.30 uur. Vakmensen uit de regio beantwoorden al jouw duurzaamheidsvragen. Tijdens deze avond kun je ook verschillende informatiesessies over subsidie- en financieringsmogelijkheden bijwonen. Tussendoor verrast Restaurant De Dyck de bezoekers met een drankje en een (h)eerlijk hapje. Restaurant De Dyck vind je aan de Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB in Woubrugge.

Waardecheque ter waarde van € 250,-
Uiteraard is de Duurzaamheidsmarkt gratis en vrijblijvend te bezoeken tussen 19.00 en 21.30 uur. Door aan te melden maak je kans op een waardecheque ter waarde van € 250,- om je huis te verduurzamen. Deze cheque is te besteden bij één van de deelnemende vakmensen uit de regio. De winnaar maken we bekend tijdens de Duurzaamheidsmarkt op 10 oktober. Ga naar rabobank.nl/groenehartnoord om aan te melden en kans te maken op de bovengenoemde waardecheque.

Meer berichten