Met de donatie van mijnTafel wordt een konijnenheuvel op de Kinderboerderij locatie Zegersloot gerealiseerd. De konijnen krijgen een prachtig verblijf waar ze buiten kunnen spelen.
Met de donatie van mijnTafel wordt een konijnenheuvel op de Kinderboerderij locatie Zegersloot gerealiseerd. De konijnen krijgen een prachtig verblijf waar ze buiten kunnen spelen. (Foto: )

Cheque voor kinderboerderijen

Afgelopen januari werd duidelijk dat de Alphense kinderboerderijen het financieel erg zwaar hebben. Leden van Stichting Alphense Kinderboerderijen zijn toen in gesprek gegaan met de gemeente om hier een oplossing voor te vinden. Daarnaast gingen ze zelf nieuwe sponsors zoeken.

Alphen aan den Rijn - Dit heeft al tot veel leuke dingen geleid, vertelt Dorien namens de Stichting. "We hebben mooie donaties gekregen van het Zomerspektakel, ING fonds, Braderie de Bron en Kringloop Alphen. Daarnaast hebben we ook nieuwe sponsors gevonden, die ons ondersteunen met onder andere voer, het afdrukken van posters en hebben we mooie wensputten gekregen."

"We zijn erg trots dat we kunnen melden dat we hier nog een mooie donatie aan toe kunnen voegen; de afgelopen maanden zijn we het goede doel geweest van de winkel 'Mijn Tafel'. Klanten konden hier spullen doneren, waarvan de opbrengst voor de kinderboerderij is."

De donatie van mijnTafel is een nieuwe opsteker voor de Stichting. Met dit geld kan een langgekoesterde droom eindelijk uitgevoerd worden: een konijnenheuvel op de locatie Zegersloot. De konijnen die nu nog in de houten hokken zitten, krijgen een prachtig verblijf waar ze buiten kunnen spelen. De Stichting Alphense Kinderboerderijen wil dan ook het mijnTafel-team, alle verkopers en kopers van harte bedanken!

Meer berichten