Twee vliegen in één klap bij het Repair Café!

Wat doet u met uw elektrische vliegenmepper die er duidelijk geen zin meer in heeft? Weggooien? Mooi niet! 27 september organiseert Stichting Kringloop Alphen het Repair Café van Alphen aan den Rijn. Samen met onze vrijwilligers zorgt u ervoor dat uw spullen weer een jaartje mee kunnen!

U kunt met allerhande spullen met een kwaaltje terecht bij het Repair Café van Stichting Kringloop Alphen, denk bijvoorbeeld aan:

• elektrische apparaten die het niet meer doen,

• fietsen met een lekke band,

• klokken die niet meer lopen en

• kleding met een gaatje.

Elke laatste donderdag van de maand zitten tussen 10.00 en 12.00 uur op Energieweg 13 in het gezellige KringloopCafé onze handige vrijwilligers voor u klaar met advies en een lekker kopje koffie. Neem uw kapotte spullen mee en probeer het samen met hen een langere levensduur te geven. Gereedschap wordt gratis ter beschikking gesteld.

Om alles in goede banen te leiden, wordt er gebruik gemaakt van volgnummers. U kunt zich hiervoor melden bij de kassa. De activiteiten binnen het Repair Café zullen zich beperken tot eenvoudige klusjes, dit vergroot de kans dat iedereen die zich meldt, ook daadwerkelijk aan de beurt komt.

En die tweede vlieg dan? Elk jaar streeft Stichting Kringloop Alphen ernaar een bedrag aan verschillende goede doelen te schenken. Welke goede doelen dat zijn, mag u helpen bepalen. Dus als u toch in de kringloop bent, vul dan meteen een goede-doelenflyer in en lever hem bij één van de kassa's in.

Meer weten over Stichting Kringloop Alphen of de goede-doelenselectie? Ga naar www.kringloopalphen.nl. Meer informatie over Repair Cafés is te vinden via www.repaircafe.nl.

Meer berichten